Zega
Alfa Romeo v podporo srečanja starodobnikov
Alfa Romeo v podporo srečanja starodobnikov

Alfa Romeo sodeluje na drugi zaporedni prireditvi »Mitteleuropean Race«, točnostni vožnji starodobnikov, ki se odvija ta vikend v Trstu in okolici.

Trasa se bo vila od Tržaškega zaliva do hribov Furlanije - Julijske krajine ter se bo dotaknila tudi Gorice in Slovenije. To geografsko srce Evrope je dalo velika imena italijanskega avtomobilizma in gostilo veliko pomembnih prireditev. Med velikimi imeni je seveda Tržačan Fulvio Bacchelli, eden od sedmih italijanskih dirkačev, ki so zmagali na vsaj eni tekmi svetovnega prvenstva v reliju, med tekmovanji pa velja omeniti Rally del Carso in Rally dei Colli Orientali ali gorsko-hitrostno dirko Trst–Opčine, ki je še posebno očarljiva in obenem zahtevna.

Znamka Alfa Romeo dejavno podpira prireditev, na kateri predstavlja svoje mojstrovine iz preteklih in današnjih časov. Na mogočnem Velikem trgu v Trstu si bodo obiskovalci lahko ogledali nekatere primerke starodobnikov Alfa Romeo iz zasebnih zbirk ter tudi zadnji novosti  - privlačna modela Giulia in Stelvio. Prvi, ki bo prikazan v različici Veloce, pooseblja novosti blagovne znamke, Stelvio pa je prvi SUV v zgodovini znamke Alfa Romeo, ki s svojo odličnostjo v vseh mehanskih in motornih pogledih ponuja zmogljivost brez kompromisov in izjemen užitek pri vožnji. Oba modela bosta razstavljena tudi na slovenski etapi v nedeljo, 15. 10. v Portorožu.

Na prireditvi »Mitteleuropean Race 2017« se bo mogoče iz prve roke seznaniti tudi z dejavnostmi FCA Heritage, oddelka skupine FCA, ki skrbi za promocijo zgodovinske dediščine italijanskih blagovnih znamk FCA.

O podjetju

Kontakt z nami

© Copyright 2017-2020 Zega d.o.o.